SHL Jobbspesifikke Tester

Entry Level Cashierbutikkmedarbeider-kasse
Entry Level Customer Service (General)kundeservice
Entry Level Customer Service (Retail and Contact Center)kundeservice
Entry Level Hotel Front Deskhotellresepsjon
Entry Level Salessalg
Entry Level Technical Supportteknisk support

Entry Level Cashier

Entry level Cashier (SHL) er en test for detaljhendelen som er ment å måle egnethet for stillinger som Kassemedarbeider, salgsmedarbeider og kontormedarbeider hvor ansatte håndterer betalinger, yter kundeservice og skriver ut kvitteringer og refusjoner. .

Lær mer

Entry Level Customer Service General

Entry level customer service (General) (SHL) er en test for detaljhandelen, salg og service som er ment å måle egnethet for stillinger som salgsrepresentant, salgsmedarbeider og ekspeditør, hvor ansatte skal selge og gi kundeservice og gjøre oppgaver som å ta imot kunder på en  imøtekommende måte, holde seg oppdatert om  kampanjer og annonser, ha kunnskap  produkter og tjenester, og kunne kommunisere informasjon om disse til kundene.

Lær mer

Entry Level Customer Service Retail and Contact Center

Entry level customer service (Retail and Contact Center) (SHL) er en test for detaljhandelen og kundesenter , salg og service som er ment å måle egnethet for stillinger som salgsrepresentant, salgsmedarbeider og ekspeditør, hvor ansatte skal selge og gi kundeservice og gjøre oppgaver som å ta imot kunder på en  imøtekommende måte, holde seg oppdatert om  kampanjer og annonser, ha kunnskap  produkter og tjenester, og kunne kommunisere informasjon om disse til kundene.

Lær mer

Entry Level Hotel Front Desk

Entry Level Hotel Front Desk (SHL) er en test for kunderservicestillinger innen hotell og restaurantbransjen som er ment å måle egnethet for stillinger som Portner, gjesteservicemedarbeider, klubb-portner, hotellportner, resepsjonssjef og gjesteserviceassistent hvor ansatte skal gi gjester informasjon om underholdning, restauranter og transport, anbefale restauranter for gjester, arrangere transport for gjester og foreta reservasjoner.

Lær mer

Entry Level Sales

Entry Level Sales (SHL) er en test for detaljhandelen som er ment å måle egnethet for stillinger som salgsrepresentant, salgsmedarbeider og ekspeditør, hvor ansatte skal selge og gi kundeservice og gjøre oppgaver som å ta imot kunder på en  imøtekommende måte, holde seg oppdatert om  kampanjer og annonser, ha kunnskap  produkter og tjenester, og kunne kommunisere informasjon om disse til kundene.

Lær mer

Entry Level Technical Support

Entry Level Technical Support (SHL) er en test for Supportfunksjoner som: Kundesenterrepresentant, teknisk brukerstøtte-medarbeider i kontaktsenter, kundeservicemedarbeider og teknisk brukerstøtte hvor sentrale oppgaver er å yte kundeservice i form av teknisk brukerstøtte. Typiske oppgaver kan være: kommunisere med kunder på telefonen for å gi informasjon, feilsøke og diagnostisere problemer, løse produkt- eller serviceproblemer, behandle vanskelige eller sinte kunder på en positiv måte, navigere i mange programmer for å finne og vise kundekontoinformasjon, og taste informasjon raskt og nøyaktig.

Lær mer