SHL Jobbspesifikke Tester

Entry Level Cashierbutikkmedarbeider-kasse
Entry Level Customer Service (General)kundeservice
Entry Level Customer Service (Retail and Contact Center)kundeservice
Entry Level Hotel Front Deskhotellresepsjon
Entry Level Salessalg
Entry Level Technical Supportteknisk support

Entry Level Cashier

Entry level Cashier er en test for detaljhendelen som er ment å måle egnethet for stillinger som kassemedarbeider, salgsmedarbeider og kontormedarbeider hvor ansatte håndterer betalinger, yter kundeservice og skriver ut kvitteringer og refusjoner.

Lær mer

Entry Level Customer Service General

Entry level customer service (General) er en test for detaljhandel, salg og service som er ment å måle egnethet for stillinger som salgsrepresentant, salgsmedarbeider og ekspeditør, hvor ansatte skal selge og gi kundeservice og gjøre oppgaver som å ta imot kunder på en imøtekommende måte, holde seg oppdatert om kampanjer og annonser, ha kunnskap produkter og tjenester, og kunne kommunisere informasjon om disse til kundene.

Lær mer

Entry Level Customer Service Retail and Contact Center

Entry level customer service (Retail and Contact Center) er en test for detaljhandelen og kundesenter , salg og service som er ment å måle egnethet for stillinger som salgsrepresentant, salgsmedarbeider og ekspeditør, hvor ansatte skal selge og gi kundeservice og gjøre oppgaver som å ta imot kunder på en imøtekommende måte, holde seg oppdatert om kampanjer og annonser, ha kunnskap produkter og tjenester, og kunne kommunisere informasjon om disse til kundene.

Lær mer

Entry Level Hotel Front Desk

Entry Level Hotel Front Desk er en test for kunderservicestillinger innen hotell og restaurantbransjen som er ment å måle egnethet for stillinger som portner, gjesteservicemedarbeider og resepsjonssjef hvor ansatte skal gi gjester informasjon og anbefalinger om bl.a. underholdning og restauranter samt  arrangere transport for gjester og foreta reservasjoner.

Lær mer

Entry Level Sales

Entry Level Sales er en test for detaljhandelen som er ment å måle egnethet for stillinger som salgsrepresentant, salgsmedarbeider og ekspeditør, hvor ansatte skal selge og gi kundeservice og gjøre oppgaver som å ta imot kunder på en imøtekommende måte, holde seg oppdatert om kampanjer og annonser, ha kunnskap produkter og tjenester, og kunne kommunisere informasjon om disse til kundene.

Lær mer

Entry Level Technical Support

Entry Level Technical Support er en test for supportfunksjoner som kundesenterrepresentant, teknisk brukerstøtte-medarbeider i kontaktsenter, kundeservicemedarbeider og teknisk brukerstøtte hvor sentrale oppgaver er å yte kundeservice i form av teknisk brukerstøtte. Typiske oppgaver kan være å kommunisere med kunder på telefonen for å gi informasjon, feilsøke og diagnostisere problemer, løse produkt- eller serviceproblemer, behandle vanskelige eller sinte kunder på en positiv måte, navigere i mange programmer for å finne og vise kundekontoinformasjon, og taste informasjon raskt og nøyaktig.

Lær mer